Олія чорного насіння або олія Калонджі: чому це потужний інгредієнт краси для чудового волосся та шкіри!

Олія для волосся: Спробуйте олію насіння Kalonji для вашого режиму догляду за волоссям.

Основні моменти

  • Олія чорного насіння упакована антиоксидантами
  • Кажуть, що масло Калонджі зменшує пошкодження волосся і допомагає відростати волосся
  • Олія Калонджі може також боротися з екземою та псоріазом при місцевому застосуванні

Не багато людей добре знайомі з чорними насінням, або калоньї. Унікальні на вигляд насіння мають характерний смак, який додає смачний аромат будь-якій їжі, до якої вони додаються. Чорні насіння використовуються в ряді індійських препаратів, включаючи каррі, дал і навіть солоні закуски, такі як самоси, кахоріс і т. д. Вони також додаються до деяких індійських хлібів, таких як кульчас і парати для додання смаку та смаку цим хлібам. Чорні насіння також неймовірно корисні для здоров’я, їх також використовують і вживають у лікувальних цілях. Ці ароматні чорні насіння упаковані антиоксидантами, а отже, також мають ряд переваг для краси.

Масло чорного насіння (або масло nigella sativa) можна наносити місцево на шкіру обличчя та волосся, а також можна вживати для боротьби з низкою захворювань. Відомо, що олія має здатність боротися з холестерином, і воно також може допомогти регулювати рівень цукру в крові та викликати втрату ваги. Але він дуже популярний серед індіанців для боротьби з низкою проблем краси. Ось деякі переваги краси від використання олії чорних насіння, про які ви повинні знати.

Читайте також: 10 неймовірних переваг для здоров’я Калонджі (насіння нігели)

Олія Калонджі (олія Nigella Sativa) для чудової шкіри та волосся

Ось кілька способів цього калоньї олія корисна для вашої шкіри та волосся:

1. Антибактеріальний за своєю природою

Масло має антибактеріальну природу і при нанесенні на шкіру може запобігти появі прищів, борючись із шкірними інфекціями. Розведений розчин олії nigella sativa можна наносити на шкіру для зменшення росту вугрів.

Newsbeep

2. Запакований антиоксидантами

Кажуть, що олія нейтралізує вільні радикали в організмі, що може поліпшити якість вашої шкіри та волосся. Калонджі Отже, масло ефективно для боротьби із запаленням, завдяки чому шкіра відчуває себе молодою та здоровою.

Читайте також: 12 неймовірних переваг пахти для волосся та шкіри: додавання хаасу до вашого режиму краси

a997b9m8Олія чорного насіння має ряд переваг для краси

3. Бореться з падінням волосся

Калонджі олія використовується для боротьби з випаданням волосся і навіть для стимулювання їх повторного росту завдяки наявності в ньому нігеллону та тимохінону. Відомо, що остання є сполукою, що бореться із запаленням. Він також живить волосяні цибулини і запобігає відпаданню волосся. Кажуть, що застосування цієї олії є безпечним і природним способом відновлення волосся без ліків.

4. Поліпшення здоров’я волосся та шкіри голови

Регулярне застосування олії сатіви може значно покращити стан шкіри голови, борючись із лупою та подразненням шкіри голови. Відомо також запобігання і навіть зворотне посивіння волосся, зберігаючи пігментацію у фолікулах волосся.

5. Бореться з шкірними інфекціями

Загальні шкірні інфекції, особливо псоріаз та екзему, можна вирішити, застосовуючи олію на шкірі. Це пов’язано з тим, що олія має антибактеріальні та протигрибкові властивості, а також може заспокоїти подразнення шкіри, роблячи її м’якою та зволоженою.

Підвищений

Можна змішувати калоньї олія з низкою інших природних інгредієнтів краси, таких як кокосова олія, мед, оливкова олія тощо, і застосовуйте його на шкірі та волоссі для боротьби із загальними проблемами краси. Включати калоньї олія у вашому режимі краси, щоб скористатися його перевагами сьогодні!

Застереження. Цей вміст, включаючи поради, містить лише загальну інформацію. Це жодним чином не може замінити кваліфіковану медичну думку. Завжди звертайтесь до фахівця або до власного лікаря для отримання додаткової інформації. NDTV не несе відповідальності за цю інформацію.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *